Yacht Club Andijk

Klinkt exclusief, maar blijft toch gewoon!

Yacht Club Andijk Club Abende

Ziel: Bei den Yacht Club Andijk Club Clubtreffen möchten wir Wassersportler zusammenbringen, die sich näher kennen lernen und ihr Wissen und ihre Erfahrungen teilen möchten. Stichworte sind: Geselligkeit, Austausch und Teilen der Leidenschaft für den Wassersport.

Wannan jedem 3. Freitag des Monats: 15. Februar, 15. März, 19. April, 17. Mai (18. April Anfang die Saison), 21. Juni (22. 6-Uurs van Andijk), 19. Juli, 16. August, 20. September, 18. Oktober (Schließung Segelsaison), 15. November und 20. Dezember 2019.

Lage: Regelmäßige Clubtreffen finden in der Lounge des 1619 Essen & Trinken statt. Für Ausflüge oder Vorträge können Sie an einen anderen Ort wechseln. Hinweis: Der Verbrauch ist für Ihr eigenes Konto!

Zeit:                 19.00 – 22.00 Uhr

Zusätzlich zu den regulären Yacht Club Andijk Clubabenden, die immer stattfinden, hat die Veranstaltungskommission 2019 zahlreiche Aktivitäten in den Kalender aufgenommen. Es ist natürlich abhängig von den Wetterbedingungen und einer ausreichenden Teilnahme. Anmeldung per Mail: evenementen.yca@gmail.com .

Over Yacht Club Andijk

Yacht Club Andijk klinkt exclusief, maar blijft toch gewoon! Een club waar een ieder zichzelf kan zijn en de passie voor het zeilen (de watersport) met elkaar kan delen. Met deze club willen wij graag mensen samenbrengen, die houden van watersport, gezelligheid en sportiviteit. Binnen onze club willen we iedereen ruimte geven om mogelijke initiatieven te ontplooien.​

Verandstaltungskalender​

YCA Nieuwjaarsborrel Vrijdag 15 januari in de lounge van Restaurant 1619

YCA Jaarvergadering Vrijdag 19 april in de lounge van Restaurant 1619

YCA KNRM-dag Zaterdag 11 mei op het terrein voor de KNRM loods

YCA Tulpen Race Vrijdag 10 mei, zaterdag 25 mei, vrijdag 28 juni, zaterdag 31 aug. Stadshavens Medemblik en Jachthaven Andijk

YCA Opening vaarseizoen Zaterdag 18 mei op het drijvende terras

YCA Lezing “Food on a boat” Vrijdag 24 mei in de lounge van Restaurant 1619

YCA Zeiltocht 6-uurs van Andijk / Havendag Zaterdag 22 juni Jachthaven Andijk / op het drijvend terras

YCA Barbecue Zaterdag 31 augustus op het drijvende terras

YCA Lezing “Kapitein van mijn geluk” Vrijdag 20 september in de lounge van Restaurant 1619

YCA Sailing weekend Zaterdag en zondag 21 & 22 september, Jachthaven Andijk

YCA Sluiting vaarseizoen Vrijdag 18 oktober in de lounge van Restaurant 1619

Contact

Bij alle activiteiten kunnen we uw vaardigheden, kennis, inzet of hulp goed gebruiken. We vormen met zijn allen de Yacht Club Andijk en u bent van harte uitgenodigd om te helpen waar het kan en waar u wilt.

Met vriendelijke groet,
De Evenementencommissie.

Kortom veel te veel ideeën om op te noemen.

Adres en contactgegevens

Nieuwe Haven 1

1619 JW Andijk

yachtclubandijk@gmail.com

Sociale media

Schrijf je nu in!

Word nu lid en ontvang een clubvaantje cadeau!
Lidmaatschap: € 25,- per jaar per schip.